Рис з овочами
Одного дня п’ятеро поважних стародавніх китайців придумали рис для свого народу... Потім божество Інарі-сама викрало в Китаї кілька зерен рису, заховало їх у тростиновій стеблині та дарувало рисову культуру японцям. У Європі рис з'явився завдяки Олександру Македонському, в Америку його завіз Колумб. Рис їдять завжди, всюди та з чим завгодно. Про рис важко писати, але не писати про нього просто неприпустимо
Отже, просто рис з овочами:
- крупа рисова - 75г
- кукурудза консервована сушена - 5г
- горошок консервований сушений - 5г
- морква сушена - 5г
- *м’ясо сушене - 20г (або м’ясо тушковане - 30г)
- сіль, спеції, зелень за смаком
І будьмо чесними, майже все найкраще вже давно придумано за нас, і переважно китайцями.
Норми надані для планування 600-грамової розкладки. Орієнтовна вага порції в сушеному вигляді - 110г. Орієнтовна калорійність готової порції - 415ккал