Сирний суп
Є три речі, на які можна дивитися вічно: як тече вода, як фінішує Кіпчоге і як чергові готують сирний суп. Ми некомпетентні щодо перших двох, тому детально розберемо лише третю:
- лапша - 40г
- картопля сушена - 20г
- гриби сушені - 10г
- морква сушена - 3г
- цибуля сушена - 2г
- *сир ковбасний - 30г
- *м’ясо сушене - 20г (або м’ясо тушковане - 30гр)
- сіль, спеції, зелень за смаком
Сир дрібно нарізати, кидати в холодну воду. Лапшу можна замінити на крупу: пшеничну, ячневу, рис або вівсяні пластівці; але хто стане замінювати лапшу?!
Норми надані для планування 600-грамової розкладки. Орієнтовна вага порції в сушеному вигляді - 125г. Орієнтовна калорійність готової порції - 430ккал