Сочевичний суп


Чорне нічне небо. Хмари, що пролітають низько зі швидкістю відпустки, закривають і знову показують диск повного місяця... Він схожий на алюмінєву погнуту бережним відношенням миску. Гармонію цієї ночі доповнює гарячий казан, що справно парує. Вогонь поволі пестить його ззовні, а всередині булькотять магній, калій, фосфор та вітаміни групи В

  • сочевиця червона - 50г
  • картопля сушена - 20г
  • гриби сушені - 10г
  • морква сушена - 3г
  • цибуля сушена - 2г
  • *м'ясо сушене - 20г (або м'ясо тушковане - 30г)
  • сіль, спеції, зелень за смаком

Важливо використовувати саме червону сочевицю, інші її види потребують більше часу на приготування.

Норми надані для планування 600-грамової розкладки. Орієнтовна вага порції в сушеному вигляді - 105 г. Орієнтовна калорійність готової порції - 380 ккал.